Radovi

Priključak

Uslovi priključenja na mrežu ...

Savjeti potrošačima

Korisno je znati ...

Foto Galerija

Naše fotografije ...“Vodovod” a.d. Prijedor čini stalne napore da se vodovodni i kanalizacioni sistemi saniraju i stave u funkciju. Pored sanacije, preduzeće “Vodovod” i Opština Prijedor žele da sistem vodosnabdjevanja rekonstruišu, izgrade neophodne nove elemente sistema, modernizuju ga, stručno koriste i na taj način obezbijede uslove za dugoročno snabdjevanje stanovništva i privrede vodom. To je moguće samo uz stručnu i finansijsku pomoć međunarodne zajednice i mi smo zajedno uspjeli obezbijediti povoljan finansijski aranžman sa Vladom Švajcarsk, nakon kojeg će se omogućiti stalno snabdjevanje preko 75% stanovnika i 90% privrede u Opštini kvalitetnim pitkom vodom. Pored tehničkih unapređenja radi se i institucionalni i organizacioni razvoj Vodovoda sa ciljem da se on osposobi za samostalno poslovanje, tekuće i investiciono održavanje sistema vodosnabdjevanja i vraćanje kreditnih zaduženja.

Realizacijom Programa i Projekata geoloških i hidrogeoloških istražnih radova želimo utvrditi bilans pitkih voda na čitavom području Opštine Prijedor.

Za rješavanje kanalisanja i prečišćavanja otpadnih gradskih i industrijskih voda potrebno je izraditi studiju izvodljivosti za grad i veće opštinske subcentre kao što su Ljubija, Kozarac i Omarska.

© 2017 Vodovod a.d. Prijedor. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU General Public License.