Radovi

Priključak

Uslovi priključenja na mrežu ...

Savjeti potrošačima

Korisno je znati ...

Foto Galerija

Naše fotografije ...-    Ove sedmice „Vodovod“ a.d. Prijedor je započeo izradu vodovodnih priključaka u naselju Volar-Jugovci. Projektom je predviđeno priključenje ukupno 40 novih potrošača na mrežu, a od toga će do kraja sedmice biti završeno 10 priključaka za potrošače koji su potpisali ugovor sa Gradom Prijedor. Vodovodna mreža u ovom naselju izgrađena je u okviru aranžmana između Grada Prijedor i Evropske investicione banke, a radove na izradi priključaka izvodi „Vodovod“ Prijedor.

-   U narednom periodu“Vodovod“ će vršiti gašenje stare mreže u Gašića naselju i dijelu naselja Urije i priključenje na novu mrežu domaćinstava koja su potpisala ugovor sa Gradom.

-   Do kraja ove sedmice „Vodovod“ će završiti radove na priključenju 16 domaćinstava u Ul. Žarka Zgonjanina u Raškovcu na novu mrežu, u okviru projekta rekonstrukcije i proširenja mreže. Nakon prespajanja ovih 16 domaćinstava ostvariće se uslovi za gašenje stare mreže u naselju Raškovac. Ove radove izvodi i finansira „Vodovod“ Prijedor.

 

© 2017 Vodovod a.d. Prijedor. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU General Public License.